NLP Workshops

Ik ben gestopt met het geven van NLP- opleidingen. Ik ben nog wel beschikbaar voor individuele coaching. Ik ben ook begonnen met het geven van dag workshops zoals oa 'Emoties en angsten', 'AllergieŽn', 'Voor mensen die het MOE-ZIJN moe zijn'.

Daarnaast de 9 inwijdingen van de Inca sjamanen 'Munay-ki'. Ik beperk me tot kleine groepjes bij mij thuis.

Voor meer info over mijn huidige activiteiten klik HIER.

NLP Opleidingen

Je kan ook terecht bij Tom Hallez van YourCoach. Uit een schier eindeloos arsenaal inzichten en technieken leer jij hier de snelste en effectiefste, waarmee je concreet en krachtig aan de slag kan. De geest van Heart Systems blijft behouden, en transformeert om tegemoet te komen aan de noden van een nieuwe tijd!

Je kan bij YourCoach terecht voor zowel een NLP Practitioner Opleiding of voor een NLP Master Practitioner Opleiding. Wil je eens proeven van NLP dan is er de NLP Bootcamp. Al onze opleidingen gaan door in Gent.

YourCoach is Licensed Trainer of NLP en erkend door de Society of NLP, ťťn van de oudste en grootste organisaties van NLP in de wereld. Onze NLP opleidingen voldoen dan ook aan de vereiste kwaliteitsvoorschriften en de getuigschriften worden persoonlijk ondertekend door Dr. Richard Bandler, mede grondlegger van NLP en door John La Valle, voorzitter van de Society of NLP.